Sunday, April 24, 2011

cuti semester II

makkkkkkkkkk, saya nak balikkkkk. saya nak tidurrrrrrrrrrrrrrrr. HAHAH. this semester really freaking me out. banyak plan dah dalam tangan. nak lepak dengan atie dan adillia, of course. nak shoot gambar sesiapa sahaja yang meminta, FREE ! and and, nak renovate blog kasi cantik mcm blog cik epal. nak kerja, nak jogging, nak semua lahh ! mcm dah bosan je menghadap assignment kat u ni. haha. nak lah balik kan kan. haittttttt ! bangun zack bangunnnnnn ! assessment illustration pun belum lagi, ada hati nak balik. menyedihkan, tak start lagi pon. haha. now sadis kan ? ok time for illustration. nanti nak balik. selasa last paper. sabar SABARRRRR :)

No comments:

Post a Comment