Saturday, April 13, 2013

Kembali ke Pangkuan.




Yeeehaaaa, tarikh konvo dah keluar, iaitu pada 20 Mei 2013. Jadi nampak tak aku akan duduk dengan siapa tu ? AMIN ! AZUAN ! SCHA ! Hehe. Amin dan Azuan adalah antara bestfriend aku di kelas B dulu sebelum aku masuk ke kelas D pada semester 5 dan berkawan baik pulak dengan Scha. Aku, Amin dan Azuan satu group untuk advertising semester 4. Hmm tapi paling rapat dengan Amin la, dia jaga aku macam abang-abang. Muka tak handsome mana pun tapi hati saaaaaangat baik. Amin ada ciri-2 ketua dan punya sifat kebapaan, jadi dah boleh kahwin dengan Meloq. Dalam kepala otak ni dah duk teringat nak datang 2 hari awal, nak spend time dengan budak kelas lama. Atau satu batch ke, tak kisahlah. Asal dapat bersama kawan-2. Aku betul rindu semorang. Nak sangat jumpa kawan-kawan ! Nak habiskan bateri 2 bijik dslr gua tu, penuh dengan gambar-gambar konvo. Hehe. Ni je masanya nak gather balik dgn semua budak Diploma UiTM Perak pun. Lepas konvo semua akan busy dengan current life masing-2. Hmm apapun, rinduuuu dekat semua ! Jumpa disana kawan-kawan, in sha Allah :)

4 comments:

  1. Hmm tak dapat duduk sebelah awok. Hihu :p

    ReplyDelete
  2. hahaha awk akan duduk sebelah kite bile tibe masenye nanti

    ReplyDelete
  3. Hihi amboiii. In sha Allah :')

    ReplyDelete