Tuesday, November 19, 2013

Twenty-One.

Awakkkkk, selamat hari jadiiiiii :)
Hihi. Masih ingat lagi tak tahun lepas ? Kita orang last wish birthday awak. Hikhik
Masa tu buat endah tak endah je. Tapi sekarang, you're one of my priority.

Awak ingat lagi masa kita berdua masih kawan ?
Jangan lupa yang tu.
Persahabatan yang bawa kita sampai ke hari ini.
Kalau takde 'aku-kau' dulu, mungkin takde '.....-....' hari ini. Haha.

Awak ingat lagu 'Separuh Aku ?'
Dengarlah selalu.
Lagu yang kita bagi dekat awak secara tak sengaja.
Lagu yang kita dengan dalam kereta. Lagu yang banyak kali kita berdua dengar tahun lepas.

Awak ingat masa kita berdua kerja dulu ?
Awak bersanggup tunggu sampai pukul 12am dekat tempat kerja kita, semata-mata ajak minum.
Siap tak balik rumah tukar baju. Awak busuk.
Weeee rindunyaaaa !
Jangan berhenti buat macam tu tau. Hikhik

Terima kasih yang tak terhingga.
Sebab selalu berada dengan kita, waktu susah. Waktu senang.
Jaga kita waktu kita jauh dengan keluarga.
Bawa kita pergi sana-sini. Tolong kita macam-macam.
Terima kasih awak.
Kita akan hargai semua tu :')
Jom wak, kita sama-sama bina masa depan yang lebih baik ?




Kita malu nak cakap panjang-panjang, nanti jadi kontroversi wuwu. Jadi selebihnya kita cakap dalam phone lah ye ? :)


Selamat hari jadi awak !



2 comments:

  1. thanks syg, hihihi tanam bunga di AEON berbunganye die LANGAT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe amboi amboi. Sayang kita banyak mana ?

      Delete