Saturday, March 20, 2010

new spirit ;)

haha. lately , mcm2 kejadian berlaku disebabkan aku ni baik sgtttt. aku biar org pijak kepala aku. org buat apa2 , aku diam je. aku tak memberontak. tp hati sendiri yg sakit. so , aku tak sanggup lg jadi mcm tu. aku tak nak.

jadi , mulai hari ini , aku akan jadi seorang yg tegas dan berpendirian tetap. i won't let other people decide my choice as long as i have my right to make a choice. hidup aku , hak aku. aku akan jaga batas aku. if aku tahu aku salah , i'll ask for an apologize. if not my mistakes , aku memberontak. haha.

'zack , jgnlah kejam sgtttt'


2 comments:

  1. haha , cam tau jehh kao maksudka sape . haha :)

    ReplyDelete
  2. ekelehh , tahu ke ? haa , siapa ? hoho.

    ReplyDelete